Артем Бондарєв, викладач-стажист кафедри ППСТ, прийняв участь у тренінгу з інтерактивної методики викладання курсу громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики»

28 березня 2024
Аспірант освітньої програми "Філософія", викладач-стажист кафедри ППСТ Артем Бондарєв взяв участь у тренінгу з інтерактивної методики викладання курсу громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики».

Майбутні психологи опановують основи правопорядоку

27 березня 2024
В рамках дисципліни "Юридична психологія та основи психологічної експертизи", здобувачі ОП "Психологія" не відходять від принципу практикоорієнтованості.

Викладач-стажист кафедри ППСТ Бондарєв Артем став модератором Другого Форум-театру "Твій вибір".

27 березня 2024
Протягом двох днів учасники через сценічну виставу розглядали соціальну проблему, а кожен персонаж гри виконує певну соціальну роль.

Викладачка кафедри ППСТ взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації

25 березня 2024
Викладачка кафедри Психології, політології та соціокультурних технологій Парасковія Сахно взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації   (вебінарі) наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «ОСВІТА ДОРОСЛИХ: ДОСВІД КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ».

Завідувач кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Ніна Світайло взяла участь у засіданні робочої групи Міністерства освіти та науки України з розроблення проекту Концепції підготовки фахівців у вищій освіті за дуальною системою. Зустріч відбулась 6–7 квітня у м. Києві за участі першого заступника МОН Володимира Ковтунця,  директора департаменту вищої освіти МОН Олега Шарова та  координаторки проектів Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні  Олени Давліканової.

Ніна Світайло модераторувала зустріч, також вона презентувала досвід СумДУ у формуванні нормативної бази навчального закладу щодо впровадження дуальної освіти.

Нагадаємо, що Сумський державний університет є одним із учасників проекту «Розробка та впровадження програм дуальної освіти у вищу школу України» й бере активну участь у розробці нових методик та нормативних документів щодо впровадження дуальних підходів задля забезпечення високої якості підготовки фахівців.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.