День відкритих дверей СумДУ у форматі «швидких побачень» за участі викладачів, співробітників та здобувачів кафедри ППСТ

20 квітня 2024
20 квітня в СумДУ відбувся День відкритих дверей. Захід передбачав незвичний формат – абітурієнти знайомилися зі спеціальностями в формі «швидких побачень».

Здобуваємо тренерський досвід на базі університету третього віку

18 квітня 2024
18 квітня Катерина Завадська, здобувачка освітньої програми «Соціальна робота» СумДУ, провела перше заняття тренінгового курсу «Говори. Слухай. Відповідай» на факультеті психологічної підтримки університету третього віку Сумського міського територіального центру «Берегиня».

Рух "Бджоли - за мед, а психологи і медики - за транс" набирає оберти: майстер-клас доцента кафедри ППСТ С.О. Ніколаєнка

17 квітня 2024
17 квітня у «Конгрес-центрі» відбувся третій майстер-клас «Практичне введення в трансову роботу», який провів доцент кафедри ППСТ С.О. Ніколаєнко.

Гра як спосіб розповісти про важливе: профорієнтаційний захід від здобувачів ОП "Соціальна робота"

16 квітня 2024
16 квітня здобувачі освітньої програми «Соціальна робота» провели цікавий і корисний захід «Від мрій до дій» з метою популяризації соціальної роботи серед майбутніх абітурієнтів та студентів.

На кафедрі психології, політології та соціокультурних технологій відбулася зустріч із психологом Корпусу Оперативно-Раптової Дії (підрозділ Національної поліції для вирішення надзвичайних ситуацій) Оксаною Токарєвою.

Оксана Токарєва розповіла про функції психолога в поліції.

- Психолог – як священик. Лише гріхи не відпускає, – сказала Оксана Токарєва. А ще зазначила: – Чесно скажу, психологом працювати дуже важко.

Це так і є, адже саме на неї, як на спеціаліста, що знає про особливості людської поведінки, покладений обов’язок з добору кадрів, вона проводить різні опитування поліцейських, допомагає у розв’язанні питань не лише їм, але і їхнім сім’ям, виїжджає з оперативними групами на спецоперації. Її робочий день не обмежується чотирма клієнтами (як це повинно бути за законом), оскільки неможливо комусь відмовити в допомозі.

Незважаючи на такий графік та специфіку роботи психолога в КОРД, Оксана Токарєва – щаслива дружина, мама та друг для своїх «хлопчиків» (так вона називає поліціянтів).

Дар’я Данілова, ПЛ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.