Артем Бондарєв, викладач-стажист кафедри ППСТ, прийняв участь у тренінгу з інтерактивної методики викладання курсу громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики»

28 березня 2024
Аспірант освітньої програми "Філософія", викладач-стажист кафедри ППСТ Артем Бондарєв взяв участь у тренінгу з інтерактивної методики викладання курсу громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики».

Майбутні психологи опановують основи правопорядоку

27 березня 2024
В рамках дисципліни "Юридична психологія та основи психологічної експертизи", здобувачі ОП "Психологія" не відходять від принципу практикоорієнтованості.

Викладач-стажист кафедри ППСТ Бондарєв Артем став модератором Другого Форум-театру "Твій вибір".

27 березня 2024
Протягом двох днів учасники через сценічну виставу розглядали соціальну проблему, а кожен персонаж гри виконує певну соціальну роль.

Викладачка кафедри ППСТ взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації

25 березня 2024
Викладачка кафедри Психології, політології та соціокультурних технологій Парасковія Сахно взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації   (вебінарі) наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «ОСВІТА ДОРОСЛИХ: ДОСВІД КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ».

6-7 листопада у спортивному клубі "Інтелект" СумДУ пройшли міські та обласні змагання з шахів серед студентів. У студентських змаганнях брали участь команди: Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету, Сумського державного педагогічного університету, Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ та Глухівського національного педагогічного університету.

Студентка першого курсу спеціальності «Соціальна робота» Тетяна Ащаулова здобула впевнену перемогу у семи партіях з семи і суттєво допомогла команді університету отримати перше командне місце на міських та обласних змаганнях.

index1

Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.