Дата публікації:
12 вересня 2020
Кількість переглядів:
265
Поділитися:

7 вересня Сумський державний університет відвідала Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН в Україні пані Анка Фельдгузен. На зустрічі Посла з керівництвом університету було обговорено перспективи подальшого розвитку академічної мобільності студентів і аспірантів СумДУ в Німеччині, реалізації спільних українсько-німецьких наукових та соціальних проєктів.

Пані Анка Фельдгузен також ознайомилася з соціальною інфраструктурою університету та можливостями кафедри ППСТ, а також кафедральних центрів. Завідувач кафедри Ніна СВІТАЙЛО поділилася з Послом здобутками кафедри у запровадженні дуальної освіти, а також сучасних підходів до викладання соціальних дисциплін.

 

Керівник Центру досліджень регіональної безпеки Микола НАЗАРОВ ознайомив пані Посла з діяльністю Центру, акцентувавши увагу на проєктах у сфері забезпечення національної стійкості.

Посол ФРН відзначила потужній науковий та навчальний потенціал СумДУ, зокрема, високий розвиток ІТ-технологій і міжнародного співробітництва, що дозволяє вишу впевнено почуватися у світовому науково-освітньому просторі.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.