Дата публікації:
11 лютого 2022
Кількість переглядів:
112
Поділитися:
Четверта і заключна "Майстерня смислів" об'єднала в Києві учасниць із Київської, Житомирської, Сумської, Чернігівської, Чернівецької, Рівненської та Львівської областей. Спільними зусиллями лідерки жіночих/феміністичних організацій означили актуальні для жіночого руху феміністичні принципи та цінності.
Учасниці не лише окреслили виклики та бар'єри, які стоять перед жіночим/феміністичним рухом, а й запропонували шляхи їх подолання, які приведуть рух до Fem Dream, феміністичної мрії.
Важливими акцентами заходу стали теми інклюзивності, безбар'єрності та недискримінації в роботі жіночих/феміністичних організацій. Представниці руху, які працюють із різноманітними спільнотами (ЛБТКІ+ жінки, ромки, жінки з ВІЛ, жінки з інвалідністю, секс-працівниці тощо) готові об'єднувати зусилля на регіональному та національному рівні, разом протистояти викликам й адвокатувати ключові зміни - такі як ратифікація і втілення Стамбульської конвенції проти насильства.
Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці Уряду Канади в межах проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.