Дата публікації:
23 травня 2022
Кількість переглядів:
111
Поділитися:

Доцент кафедри психології, політології та соціокулттурних технологій Олег Туляков взяв участь у науковій конференції Черкаського державного технологічного університету "Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект». Тема його доповіді  - «Оптимальні комунікативні моделі у контексті завдань осмислення «здобутків «прикордонної ситуації». У виступі, зокрема, йшлося про зміни у суспільній свідомості, що наразі переживає український народ через потрясіння воєнного часу та перспективи дальшого соціально-економічного розвитку суспільства через утворення комунікативних механізмів розробки та реалізації моделей експоненційного розвитку.

Організаторка конференції Анжела Бойко у дописі соціальноїмережі Фейсбук зазначає: «Вперше (і дай, Боже в останнє!!!) захід відбувся у воєнний час. Проводили захід в укритті ЧДТУ. Вражена згуртованістю колег, здатністю мислити стратегічно і на перспективу. Аналізуючи причини війни та її світоглядні підвалини, проговорюючи і переживаючи ще раз всі жахіття, ми формуємо перспективи, віримо і знаємо - Перемога наша. Без варіантів. В складних умовах конференція мала три панелі: "круглий стіл" "Спроба філософського осмислення війни в Україні", meetup - "Українська освіта в умовах війни", постерну сесію для студентів та аспірантів

Висловлю думку більшості учасників - виступи і доповіді спікерів - вражали, жваве обговорення додавало змістовності, емоції хвилювали до критичних позначок!!! Географія конференції - Київ, Львів, Харків, Одеса, Чернігів, Запоріжжя, Сєверодонецьк (в евакуації), Суми. Дякую, друзі-колеги-однодумці!!! Все тільки починається! Все буде УКРАЇНА!».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.