Дата публікації:
24 червня 2022
Кількість переглядів:
106
Поділитися:

СумДУ постійно працює над тим, щоб його студентство володіло найсучаснішими навичками, а для цього вдосконалює свої освітні, науково-технічні і технологічні можливості. І навіть якщо Ви не вважаєте пріоритетним для себе отримання STEM-освіти, сьогодні без цифрової грамотності не обійтись.

Саме тому СумДУ у співпраці з Представництвом Фонду цивільних досліджень та розвитку США пропонує всім абітурієнтам пройти сертифікований безкоштовний онлайн курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі», який дозволить протистояти загрозами, що виникли у новій цифровій реальності, - це  фейкова інформація, кіберзлочинність, кібершпигунство, крадіжки інтелектуальної власності тощо. Курс дозволяє зрозуміти, яка інформація є головною ціллю хакерів та запам’ятати основні рекомендації щодо захисту власних даних, безпечного користування електронними пристроями і інформаційними ресурсами.

Курс складається з 11 цікавих навчальних анімованих відео-модулів (5-7 хвилин кожен) і триває 60 хвилин. Слухачі курсу мають можливість вивчати курс помодульно та фіксувати результат за кожен модуль. Курс відкритий для реєстрації та навчання на платформі https://cybereducation.org/ для абітурієнтів Сумського державного університету, який є партнером проєкту з розвитку кібербезпеки в Україні.

По завершенню курсу Ви отримаєте сертифікат, що підтверджує успішне його засвоєння.

В СумДУ дуже цінують та підтримують студентство у неформальній освіті, яка відкриває безліч додаткових можливостей для молоді. Отже, підключайтесь до курсу та починайте своє успішне майбутнє з СумДУ вже зараз!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.