Дата публікації:
12 серпня 2022
Кількість переглядів:
99
Поділитися:

Цим дописом ми продовжуємо розповідь про участь команди проекту ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини»  «Мир у цифровий час» у протистоянні з агресором впродовж гострої фази українсько-російської війни на території Сумської області.

Амбасадор проекту «Мир у цифровий час» Радіон Дубровка живе, працює та займається активною громадською діяльністю з молоддю у місті Охтирка Сумської області. Це мальовниче стародавнє місто з унікальною історією на березі Ворскли страшенно постраждало від війни – зруйновані споруди, багато вбитих та поранених, пошкоджена інфраструктура, жорстокі бої навколо. Ворог ніби усю свою лють вилив на Охтирку, лють за ту відсіч, яку він отримав від вояків територіальної оборони та бригади «Холодний яр» ЗСУ і врешті був відкинутий геть.

До загострення військового протистояння амбасадор Радіон Дубровка очолював «Охтирський молодіжний центр» – активно та успішно працюючу громадську інституцію, що обєднувала навколо себе молодь, дітей, місцевих активістів.

Здвалося, що страшна ворожа навала зупинить роботу центру. Але ж вийшло навпаки! Він тільки активізувався, підтверджуючи свою спроможність та стійкість.

Коли ворога було відбито наприкінці травня в Охтирський молодіжний центр приїхав волонтер і громадський діяч Сергій Притула . На зустрічі Сергій Дмитрович запитав:”Хлопці, може чимось допомогти?”

Радіон відповів, що якщо був би ще один3D принтер, то робили б більше замовлень для наших військових. Прохання було задоволено – від Благодійного Фонду Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundationбуло надано ще один принтер.

Отже, вдалося збільшити кількість продукції, що друкувалося на замовлення від ТРО та ЗСУ, що виготовлялися Охтирським молодіжним центром.

Далі буде.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.