Дата публікації:
15 серпня 2022
Кількість переглядів:
92
Поділитися:

Цим дописом ми продовжуємо розповідь про участь команди проекту ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» «Мир у цифровий час» у протистоянні з агресором впродовж гострої фази українсько-російської війни

Фаза загострення війни України з рф за реалізацією та функціональними ознаками нагадує землетрус. Поштовхи відбуваються на українській землі, але вплив тих процесів спрямляється на увесь світ. На той світ, який наразі геть позбавлений системи безпеки. Тому питання інформування світової спільноти про події в Україні стає нагальним та вирішальним. Це питання вирішують активні українці, що перебувають за кордоном. Землетрус – то розвиток планети Земля. Ця страшна війна також має привести до глобальних світових змін.

Амбасадорка проекту «Мир у цифровий час» Аліса Тулякова  виїхала за програмою «Еразмус» навчатися у Празський університет за два тижні до подій 24 лютого 2022 року. Енергетику своїх переживань вона перетворила у активні дії щодо підтримки України у форматі підготовки та проведення заходів українських мігрантів, спрямованих на привернення уваги світової спільноти до події українсько-російської війни.

Порядок підготовки заходів передбачав встановлення контактів з українцями, планування спільних дій, безпосередньо організація заходу та його проведення. За таким алгоритмом вдалося організувати акції у Празі, Ватикані, Берліні.

Остання акція у столиці Німеччини була спрямована на привернення уваги світової спільноти  до злочину рф у Оленівці. З огляду на брехливу пропаганду та медійні атаки такі заходи є дієвим способом безпосереднього впливу.

Світ має шанси на виживання тільки у разі побудови нової ефективної системи безпеки. Сподіваємося, що наразі ми є свідками її народження!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.