Дата публікації:
26 серпня 2022
Кількість переглядів:
92
Поділитися:

У межах проекту ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулися тренінги з питань арт-терапії як психологічної практики та ефективного блогерства у воєнний час.

Візит до учасників заходів першого заступника голови Сумської обласної військової адміністрації, доктора економічних наук, професора Тараса Савченко мав стратегічне значення. Днями активно запрацювала Агенція регіонального розвитку, що розпочала розробку та реалізацію проектів розбудови нової Сумщини. Тарас Григорович запросив усіх учасників заходів до співпраці у частині реалізації індивідуальних проектів. До того ж за ініціативою влади та за участі місцевих експертів та громадськості розроблений та впроваджується у життя Стратегія розвитку Сумської області як окремий документ.

Арт-терапія поряд з іншими психологічними інструментами уникнення посттравматичного розладу та збереження оптимального психічного стану має значення щодо збереження та розвитку наявного людського потенціалу.

Не менше значення має ефективний блогінг, що потенційно може позитивно вплинути на мобілізацію людей до формування інформаційного контенту, що відповідає завданням перемоги у війні з рф.

Відтепер, здобувши знання та навички, учасники заходів відкрили для себе перспективи залучення до відбудови Сумської області та формування нових вимірів її соціально-економічного та культурного розвитку.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.