Дата публікації:
29 серпня 2022
Кількість переглядів:
87
Поділитися:

Цим черговим дописом про тренінги у Конгрес-центрі Сумського державного університету ми розповімо про політику організаторів щодо залучення цільових груп.

Тренінг з проблем блогерства у воєнний час був спрямований на вже діючих громадських активістів з досвідом роботи. Це надало змогу заощадити час на висвітлення початкових питань організації блогерської діяльності та охопити більш детально ті аспекти блогерства, що якісно підвищують його ефективність. Зокрема, фізіологічні, психологічні аспекти, інструменти утворення медіа продуктів та розробки медіа плану, алгоритми роботи відеохостінгів та соціальних мереж.

Організація другого тренінгу з використання арт терапевтичних засобів у критичних ситуаціях залучив людей, які планують або вже використовують вказану методику. На заході були присутні три категорії таких учасників: державні службовці, педагоги професійно-технічних закладів та представники громадських організацій.

Чітка орієнтація на зацікавлені цільові групи забезпечило належну ефективність заходів у частині перспектив використання наданої ділової інформації учасниками тренінгів.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.