Дата публікації:
31 серпня 2022
Кількість переглядів:
84
Поділитися:

Днями у межах проекту ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» «Мир у цифровий час» у Конгрес-центрі Сумського державного університету» відбувся дводенний тренінг за темою «Ефективний блогінг у воєнний час».

Тренером була блогер, керівник медіа порталу «Агенція творчих подій», поет, музикант Ігор Касьяненко.   До заходу були залучені  представники інститутів громадянського суспільства та місцеві блогери.

У перший день учасники відпрацювали такі аспекти: світоглядні, психологічні та фізіологічні аспекти блогінгу; визначення та розробка власної інформаційної стратегії; інформаційний привід та медіа план.

Також у перший день займалися відпрацюванням способів утворення медіа продукту (посту, відео): задум, розташування думок; мовними прийомами виразу; роботою з власною пам’яттю; зовнішніми аспектами блогінгу (місце запису, одяг, техніка дихання та техніка мовлення, жести, реквізит).

Другий день був присвячений  функціональним можливостям та алгоритмама роботи відеохостінгів Youtube, Tik-Toк, а також технічним аспектам утворення та організації роботи власного каналу.Також впродов другого дня говорили про особливості блогінгу впродовж військового часу та про блогінг на сайтах: можливості застосування.

Останньою була розмова про функціональні можливості та алгоритми роботи Facebook, Telegram, Instagram, Viber, Twitter, Signal, WatsApp.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.