Дата публікації:
07 лютого 2023
Кількість переглядів:
140
Поділитися:

2 лютого 2023 року відбулася шоста урочиста церемонія вручення нагороди «Соціального О.С.К.А.Р.у СумДУ 2022». Сумський державний університет вкотре став унікальною консолідаційною платформою, що об’єднала представників влади та бізнесу, громадських діячів і медійників, які працюють на благо людей, дбають про інтереси різних верств населення. 

Шостий «Соціальний О.С.К.А.Р. СумДУ 2022» відбувається в особливих умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну. 

Уже майже рік ми всі РАЗОМ в умовах воєнного стану і дуже змінилися за цей час. У цих надскладних умовах місто Суми проявило надзвичайну стійкість та соціальну орієнтованість у різноманітних напрямках. Цього року організаційному комітету було важко визначити переможців, бо серед претендентів були достойні соціальні ініціативи, які заслуговують уваги.

Отже, переможцями «Соціального О.С.К.А.Р.у СумДУ 2022» були відзначені:

  • Ксенія Гриник і Олега Резника, які продемонстрували Сумам приклад розбудови соціального партнерства;
  • людина з громадського сектору Андрій Мішенін, ВЕЛОСУМЩИНА: допомога самотнім пенсіонерам створення - за згуртування людей для допомоги, побудову мережі, мобільність та екологічність.
  • Інну Галіченко, директора комунальної установи «Берегиня», які демонструють постійну прихильність принципу «не залишаючи нікого осторонь» Цілей сталого розвитку;
  • Оксану Уманську, керівницю мережі закладів громадського харчування «Рідне місто», яка є переможницею в номінації «соціально відповідальний бізнес» за оперативне відчуття потреб і згуртування зусиль громади для надання допомоги
  • Змі - SUMYLIKE TG Владислав Михайличенко, Андрій Сєльський за організацію зборів для задоволення потреб війскослужбовців "Зігрій бійця", авто для військослужбовців.

Серед запрошених гостей були: голова профкому СумДУ Валентику Боровик та заступник декана факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олену Медвідь, директор Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Людмила Мусіяка, керівниця ГО «Сумське громадське коло», член ради роботодавців спеціальності «Соціальна робота» СумДУ Ніна Чернявська, директор Центру «Сприяння» громадської організації «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, «Феліцитас», начальник управління стратегічного розвитку міста Сумської міської ради Оксана Кубрак,

«Соціальний Оскар СумДУ» проводиться з метою закріплення в місті Суми традицій соціального розвитку, соціальної підтримки і толерантності, соціальної відповідальності, а також для відзначення щоденної клопіткої роботи, успіхів та новацій представників різних організацій та установ для розвитку соціальної сфери міста.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.