Здобувачі третього курсу освітньої програми «Соціальна робота» проводять заняття на базі ГО «Феліцитас»

26 квітня 2024
26 квітня відбулася чергова зустріч наших студентів третього курсу ОП «Соціальна робота» з вихованцями ГО «Феліцитас». Цього разу було проведене заняття з аплікації та заняття з рухової активності.

Гостьова лекція на тему "Психологічне консультування клієнтів різних соціальних категорій" для здобувачів ОП 053 "Психологія"

25 квітня 2024
25 квітня для здобувачів групи ПЛ-11 спеціальності 053 Психологія, в рамках вивчення освітнього компоненту «Психологічне консультування», Аллою Вікторівною Вознюк, доктором психологічних наук, професором, професором кафедри психології кафедри психології, політології та соціокультурних технологій, організовано та проведено гостьову лекцію на тему «Психологічне консультування клієнтів різних соціальних категорій».

Молодіжний табір з міжетнічної толерантності «Місто рівних» приймав гостей першого табірного дня

21 квітня 2024
21 квітня в Сумському державному університеті стартував перший день молодіжного табору «Місто рівних», який має на меті ознайомити учнівську та студентську молодь з поняттям міжетнічної толерантності, популяризувати цінності культурного різноманіття та взаємоповаги, принципи рівності, свободи, відкритості, толерантності.

День відкритих дверей СумДУ у форматі «швидких побачень» за участі викладачів, співробітників та здобувачів кафедри ППСТ

20 квітня 2024
20 квітня в СумДУ відбувся День відкритих дверей. Захід передбачав незвичний формат – абітурієнти знайомилися зі спеціальностями в формі «швидких побачень».

У середу студенти спеціальностей «Соціальна робота» та «Психологія» відвідали Сумський офіс компанії NetCracker Technology, де познайомилися з роботою відділів нетехнічних напрямів.

Сумський офіс компанії NetCracker Technology, що знаходиться у США, з’явився у 2006 році і відразу став лідером у сфері IT-розробок. За десять років плідної праці, він досі займає провідні позиції у Сумській області та має штат, що складається приблизно із 425 працівників.

Студентів познайомили з перевагами роботи в NetCracker, такими як прийом без досвіду праці, суміщення роботи та навчання у ВНЗ, безкоштовні курси англійської мови для усіх працівників та багато іншого; молодий колектив, міжнародні зв’язки та великий спектр можливостей дарують впевненість у завтрашньому дні. Головними умовами прийому на роботу є знання англійської, робота в Exсel та Outlook. Відвідавши цю компанію, можна сказати, що майбутнє набагато ближче ніж здається.

Автор - Бережна Дарія, ПЛ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.