Дата публікації:
21 квітня 2024
Кількість переглядів:
136
Поділитися:

21 квітня в Сумському державному університеті стартував перший день молодіжного табору «Місто рівних», який має на меті ознайомити учнівську та студентську молодь з поняттям міжетнічної толерантності, популяризувати цінності культурного різноманіття та взаємоповаги, принципи рівності, свободи, відкритості, толерантності.

Участь у заходах першого дня табору «Місто рівних» взяли випускники Сумської класичної гімназії,  здобувачі Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі та Сумського державного університету.

Табір організували та провели здобувачі  освітньої програми «Менеджмент соціокультурної діяльності» (керівник проєктної групи – В. Прихожай) при підтримці студентського самоврядування факультету ІФСК (студентський декан – М. Ткаченко).

Табір толерантності в Сумському державному університеті проходить уже вдруге. У процесі підготовки табору своїм досвідом з проєктною групою ділилася А. Болотаєва, здобувачка випускного курсу освітньої програми «Менеджмент соціокультурної діяльності», яка керувала проєктною групою минулого року.

«Місто рівних» організоване в рамках виконання здобувачами курсової роботи з навчальної дисципліни «Міжнаціональна та міжконфесіональна толерантність» (науковий керівник – доц. кафедри психології, політології та соціокультурних технологій В. Опанасюк). Заходи табору відобразили та в новому ракурсі показали зміст навчальної програми цієї дисципліни.

Детальніше про перший день табору та започаткований здобувачами челендж  можна дізнатися на сторінці в Instagram

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.