Дата публікації:
16 квітня 2024
Кількість переглядів:
240
Поділитися:

16 квітня здобувачі освітньої програми «Соціальна робота» провели цікавий і корисний захід «Від мрій до дій» з метою популяризації соціальної роботи серед майбутніх абітурієнтів та студентів.

Учасниками просвітницького профорієнтаційного заходу стали учні Степанівського ліцею, здобувачі Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі та здобувачі Сумського державного університету.

Захід надав змогу учасникам поспілкуватися між собою в теплій та дружній атмосфері за чашкою кави, пограти в інтелектуальну гру «СОЦІОПАЗЛ: від мрій до дій». Інтелектуальна гра розроблена самими здобувачами спеціальності «Соціальна робота» для ознайомлення з основами соціальної роботи, її принципами, нормативною базою з акцентуванням уваги на важливості ефективної комунікації з вразливими групами населення.

Враження від заходу залишилися яскравими та позитивним як в учасників, так і в організаторів. Зворотній зв’язок дозволив виявити результативність просвітницької діяльності та оцінити рівень задоволеності від спільного часу, проведеного в розвиваючій грі та спілкуванні.

Захід організований проєктною групою під керівництвом здобувачки Катерини Завадської в рамках навчальної дисципліни «Професійні комунікації та соціальне партнерство зі змістовим модулем: Зв’язки з громадськістю в соціальній роботі» (доц. В. В. Опанасюк).

Ідея підтримана студентським самоврядуванням СумДУ. Зокрема, до заходу долучився студентський проректор з навчально-наукової роботи Михайло Отич, який також є здобувачем спеціальності «Соціальна робота».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.