Дата публікації:
04 січня 2024
Кількість переглядів:
136
Поділитися:

«Короткострокова програма підвищення кваліфікації соціальних працівників та психологів у роботі з жінками, які зазнали сексуального насильства» реалізовується ГО «Можливість твого розвитку» - грантером Українського Жіночого Фонду (УЖФ) у співпраці з кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету та Департаментом соціального захисту населення Сумської ОВА в рамках проекту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (СНПК)», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

Програма являє собою дводенний тренінг-семінар (15 годин), який інтегрує теоретичні блоки інформації з їх практичним застосуванням. Опанування програми дозволить фахівцям забезпечувати комплексний підхід до надання допомоги жінкам, які зазнали сексуального насильства, проводити з ними стабілізаційні заходи та відновлювати їх психічне благополуччя.  

Після проходження навчання учасники отримують підвищення рівня вже наявних теоретичних знань та відпрацювання практичних технік та методів роботи. За результатами навчання учасники отримують сертифікати про підвищення кваліфікації (сертифікати про підвищення кваліфікації будуть видаватися через підвищення кваліфікації курсів Обласної державної адміністрації) , а також готовий методичний посібник для роботи на місцях й імплементації здобутих знань.

Також в рамках Програми планується розробка та апробація навчального дистанційного курсу (відео-уроки, теоретичні та практичні блоки, тестові завдання) на платформі Examenarium для учасників, які не змогли долучитися до тренінгів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.