Дата публікації:
08 травня 2024
Кількість переглядів:
115
Поділитися:

7 травня здобувачі освітньої програми «Соціальна робота» Сумського державного університету взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Підприємництво: сучасні виклики та перспективи розвитку», яка відбулася на базі Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі.

У своїх доповідях здобувачки висвітлили результати досліджень із  маркетингу в соціальному підприємництві (Т. Легуша) та дотримання стандартів безбар’єрного доступу до об’єктів громадського харчування для людей з інвалідністю в місті Суми (А. Сіробаба, Т. Перчула). У висновках студенти звернули увагу на соціальнозначущі аспекти підприємницької діяльності та необхідність їх врахування в публічній політиці та соціальному підприємництві.

Доповіді підготовлені на основі досліджень, проведених у рамках діяльності наукового об’єднання студентів «Культура. Політика. Технології», до складу якого входять студенти СумДУ та зазначеного коледжу.

Учасників конференції привітала керівник гуртка доцент кафедри психології, політології та соціокультурних технологій В. Опанасюк. «Студенти коледжів мають чудову нагоду обрати для себе траєкторію подальших дослідницьких пошуків у рамках діяльності гуртка та продовжити навчання з орієнтацією на відповідальний бізнес, соціальне партнерство та соціальне підприємництво в Сумському державному університеті», – зазначила вона.

Конференція пройшла в змішаному форматі, із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій для професійних комунікацій.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.