Дата публікації:
08 травня 2024
Кількість переглядів:
38
Поділитися:

Ненасильницькі дебати – нова форма обговорення, яка лише нещодавно почала набирати популярність і поширюватися у нашій країні. У молодіжному центрі "235m2" відбулася іще одна зустріч, під час якої учасниці та учасники зібралися разом, щоб попрактикуватися у ненасильницьких дебатах. Ця форма обговорення допомагає конструктивно висловлювати свої думки на складні теми, враховуючи різноманітність досвіду співрозмовників та співрозмовниць.

Фасилітаторами заходу стали учасниці наукового об’єднання «Проєктувальна діяльність event-команди» разом із стейкхолдером – тренеркою Яніною Поляковою, для яких цей перший досвід проведення дебатів завершився приємним фідбеком від учасників.

Бажання учасників прийняти участь з новою тематикою зростає. Захід проводився за участі ГО «Центр Євроініціатив» у співпраці з Centro Studi Sereno Regis (Італія) та Universitat Autònoma de Barcelona (Іспанія). Висловлені погляди та думки належать лише авторам/авторкам і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейської виконавчої агенції з освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні Європейська виконавча агенція з освіти та культури не можуть нести відповідальність за них.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.