Дата публікації:
02 червня 2023
Кількість переглядів:
108
Поділитися:

Професіонал реалізує свої здібності в різних засобах. Вони не лише поєднують в собі досвід і кращі практики досягнення професійної мети, але і допомагають оволодіти новими видами діяльності. Для працівників соціальної сфери засобами є, зокрема, настільні ігри та різноманітні іграшки. Здобувачка ОП "Соціальна робота" Мілена Ященко не лише досліджує роль іграшок в сфері соціальної роботи, але і виготовляє їх.

Настільні ігри та різноманітні іграшки є надзвичайно важливими засобами в галузі соціальної роботи. В рамках опанування освітньої програми, здобувачі ОП "Соціальна роботи" кафедри ППСТ отримують завдання не лише практикуватися в застосуванні цих засобів, але й виготовляти їх.

Так, створені власноруч іграшки для дітей продемонструвала здобувачка другого курсу Мілена Ященко. Вона зазначила, що це цікаве завдання, тому виконувала його із задоволенням. Результат роботи варто високо оцінити. Викладачі кафедри сподіваються, що такі навички дозволять здобувачці реалізувати свій високий потенціал в сфері соціальної роботи, а іграшки будуть цікавими і корисними для дітей.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.