Дата публікації:
25 березня 2024
Кількість переглядів:
89
Поділитися:

Викладачка кафедри Психології, політології та соціокультурних технологій Парасковія Сахно взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації   (вебінарі) наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «ОСВІТА ДОРОСЛИХ: ДОСВІД КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ».

Організатором міжнародного підвищення кваліфікації став  науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян. Протягом 9 днів слухачі мали можливість  ознайомитися з темами: Цифрові технології у навчанні дорослих. Командне навчання в освіті дорослих та ін.

Досить цікавим та корисним став матеріал щодо використання ресурсів для створення шаблонів та презентацій. Слухачі ознайомилися з особливостями використання сервісів Prezi  та Canva, Padlet,  Weje.  Найбільш  зручний ресурс із безліччю переваг Miro,  платформа для спільної віддаленої роботи за допомогою онлайн дошки забезпечує можливість використання багатьох медіа-файлів, підкреслення важливих деталей кольоровими маркерами та стікерами, обговорення дошки в реальному часі, редагування, додавання коментарів, спільна робота над будь-якими проектами із командою., текстовий чат, голосовий та відео чат.

За результатами навчання слухачі отримали Сертифікати.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.