Дата публікації:
10 квітня 2024
Кількість переглядів:
173
Поділитися:

9 квітня відбулося чергове заняття, підготовлене студентами першого курсу спеціальності «Соціальна робота» для клієнтів  Центру «Сприяння» ГО «Феліцитас». Здобувачі продовжили проводити з вихованцями вправи з малювання.

Крок за кроком здобуває новий досвід. Для здобувачів ОП "Соціальна робота" це є не просто практикою проведення занять, але навчанням комунікації із «складними» клієнтами , навчанням емпатії на прикладі цільової групи людей з інтелектуальними порушеннями. Цікаво спостерігати, як у кожного із вихованців «Феліцитасу» є свій характер і своя модель поведінки. Цікаво дослухатися до порад фахівців центру і навчатися у них.

Також здобувачі  поспілкувалися із батьками, які виховують дітей із інтелектуальними порушеннями. Це дало можливість ще краще зрозуміти особливості таких сімей і знайти джерела їх стійкості.   

Взаєїмодія СумДУ і Центру «Сприяння» ГО «Феліцитас» відбувається в рамках проєкту «EU4Youth – Працевлаштування молоді в час кризи: програма персональних асистентів для підтримки осіб з аутизмом, інтелектуальними порушеннями та психосоціальною інвалідністю в Україні».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.