Дата публікації:
17 листопада 2023
Кількість переглядів:
106
Поділитися:

13-17 листопада у Кракові відбулася Міжнародна конференція НАТО «Наука заради миру та безпеки». Тематика конференції охоплює питання безпеки критичної інфраструктури, кібербезпеки, міжнародне співробітництво у сфері безпеки, інновації у сфері безпеки та проекти, пов'язані з місцевою безпекою.

Цього року конференція була присвячена східноєвропейським перспективам безпеки на місцевому рівні. У виступі Микола НАЗАРОВ зосередився на темі підвищення стійкості громад в Україні через міжсекторальну співпрацю.

У конференції взяли участь дослідники та експерти з Польщі, України та Великої Британії. Серед спікерів – експерти, які працюють у сфері безпеки, зокрема генерали та полковники польської та української армії, представники органів місцевого самоврядування в Польщі та Україні, викладачі університетів Польщі, України та Великої Британії, представники дипломатичного корпусу, представники НАТО та представники органів державного управління та виконавчої влади.

Головними організаторами конференції є фундація «Ігнатіанум», Сумський державний університет та Асоціації польських міст.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.