Дата публікації:
06 січня 2024
Кількість переглядів:
202
Поділитися:

В рамках реалізації «Короткострокової програми підвищення кваліфікації соціальних працівників та психологів у роботі з жінками, які зазнали сексуального насильства» плануються 3 тренінги в м. Суми: 2-3 лютого, 9-10 лютого, 16-17 лютого 2024 року.

Передбачається ознайомлення з особливостями роботи з жінками, які постраждали від сексуального насильства, розгляд психологічної, фізіологічної, соціальної та юридичної сторони тематики, розбір кейсів, обмін досвідом, напрацювання конкретних алгоритмів роботи.

Запрошуємо бажаючих долучитися до дводенної навчальної програми. Всього буде сформовано 3 групи фахівців по 12 осіб з Сумської області, які працюють з жінками, постраждалими від сексуального насильства.

Для того щоб взяти участь у тренінгах, заповніть будь ласка форму, яка допоможе краще сформувати програму і групи учасників (до 9 січня 2024 року).

«Короткострокова програма підвищення кваліфікації соціальних працівників та психологів у роботі з жінками, які зазнали сексуального насильства» реалізовується ГО «Можливість твого розвитку» - грантером Українського Жіночого Фонду (УЖФ) у співпраці з кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету та Департаментом соціального захисту населення Сумської ОВА в рамках проекту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (СНПК)», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.