Дата публікації:
14 лютого 2024
Кількість переглядів:
228
Поділитися:

14 лютого заняття з дисципліни «Історія та теорія соціальної роботи зі змістовим модулем: Соціальна робота з різними групами клієнтів» для студентів першого курсу відбулося на базі ГО «Феліцитас».

Висококваліфікований учитель-дефектолог Наталія Миколаївна Соломко, розповіла студентам про особливості цільової групи людей з інвалідністю в наслідок інтелектуальних порушень. Це була розповідь про те, як фахівці працюють для сприяння якості життя людей з інвалідністю та їх сімей. Було піднято багато непростих питань, однак досвід Наталії Миколаївни та її колег виявився надихаючим для майбутніх професіоналів соціальної роботи. 

Цією зустріччю розпочинається серія занять на базі громадської організації для студентів першого курсу ОП «Соціальна робота». Студенти готуються до проведення заходів для клієнтів «Феліцитасу» та інтерв’ю із батьками щодо соціальної стійкості сім’ї. 
Робота відбувається в рамках проекту «EU4Youth – працевлаштування молоді під час кризи: Програма персональної допомоги для людей з аутизмом, інтелектуальними та/або психосоціальними порушеннями в Україні».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.