Дата публікації:
13 березня 2024
Кількість переглядів:
173
Поділитися:

13 березня у бомбосховищі «Конгес-центру», у рамках «Тижня мозку в СумДУ», відбувся майстер-клас «Практичне введення в трансову роботу», який провів доцент кафедри ППСТ С.О. Ніколаєнко

В роботі заходу прийняли участь магістранти-психологи, студенти-психологи, а також викладачі та студенти навчально-наукового медичного інституту, всього 45 учасників.

Метою майстер-класу було ознайомлення учасників з методами виявлення навіюваності, гіпнабельності, довіри до гіпнотизера, а також придбання власного досвіду занурення в транс та утилізації трансу.

На початку зустрічі С.О. Ніколаєнко ознайомив учасників з основними етапами процедури трансової роботи, підкреслив важливість використання цілеспрямовано створених трансових станів в різних контекстах діяльності та спілкування: терапевтичних, спортивних, управлінських, політичних, педагогічних тощо.

В процесі проведення майстер-класу С.О. Ніколаєнко продемонстрував деякі важильні техніки формування трансу, а також особливості застосування такої унікальної методики утилізації трансового стану, як шести-кроковий рефреймінг.

Після завершення гіпнотичних сеансів охочі змогли задати гіпнотикам запитання та обговорити продемонстровані гіпнотичні феномени.

Під час кави-брейк учасники мали змогу поділитись враженнями і задати додаткові питання С.О. Ніколаєнко.

Захід відображений також на офіційних сторінках соціальних мереж СумДУ.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.