Дата публікації:
15 березня 2024
Кількість переглядів:
37
Поділитися:

 11-15 березня відбувся форум студентських ідей «Sumy: Reinvent». 100 учасників із Сум протягом п’яти днів  мали можливість розробити і вдосконалити власні інноваційні проєкти, спрямовані на підвищення рівня і комфортності життя містян.

Серед учасників була команда «Сінко», до складу якої увійшли здобувачі спеціальності 053 «Психологія»: Дейнека Кирило, Єремейчук Анастасія, Котова Олександра, Анастасія Рашевська, Стрижеус Владислава.

«Це був форум студентських ідей, де здобувачі різних ЗВО з міста Суми збиралися в 20 команд та працювали над власними проєктами з покращення міста. В перший день були лекції різних спікерів, що вже мають успішні проєкти. Протягом наступних трьох днів ми поділилися на групи з п'яти команд та опрацьовавали свої ідеї, після чого, на п'ятий день форуму, кожна команда презентувала свій проєкт перед запрошеними експертами. Нашу команду "Сінко" спонукало йти на форум те, що ми, як студенти на спеціальності 053 "Психологія" прагнули опрацювати проблему недостатньої обізнаності молоді у темі ментального здоров'я», - ділиться Кироло Дейнека (студент ПЛ-31).

Форум був організований громадською організацією «ЦУКР» спільно з Сумським державним університетом, за підтримки проєкту Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.