Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
5796
Поділитися:

Мистецтво долає будь-які бар’єри та сприяє миротворчості. 14-15 травня в Сумському державному університеті відбудеться тренінг з арт-терапії. Тренерами виступатимуть фахівці кафедри - Анна Чернякова, керівник сумського осередку ВГО "Арт-терапевтична асоціація" та Наталія Коляда, практичний психолог, кандидат психологічних наук.

Арт-терапія – зцілення мистецтвом. Пропонуємо долучитися до участі у тренінгу «Мистецтво заради миру», під час якого ви зможете ознайомитися та відпрацювати практично арт-терапевтичні техніки та методики, спрямовані на послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві; створення простору для рівноноправної участі жінок з усієї України (у тому числі з непідконтрольних територій) у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру; вирішення гострих соціальних проблем засобами арт-терапії.

Вам будуть запропоновані практичні вправи для усвідомлення ставлення і готовності до змін і розвитку.
Для участі у тренінгу запрошуємо: ВПО, психологів, громадських діячів та організації, що працюють з ВПО, студентську молодь та всіх, кого цікавить тема миротворчості.
Дводенний тренінг відбудеться 14 -15 травня з 10:00 по 18:30 у СумДУ (м. Суми, вул. Р-Корсакова, 2, Н-корпус, ауд. Н-316).
Участь безкоштовна, проте за попередньою реєстрацією - необхідно надіслати заповнену анкету учасника на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Долучайтесь! Кількість місць обмежена!
Навчання відбудеться в рамках Програми по відновленню миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «ГОЛОС ЖІНКИ МАЄ СИЛУ» за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen».
#ГолосЖінкиМаєСилу #WomenVoicesCount #ФундаціяПравЛюдини

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.