Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
766
Поділитися:

Студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» повернулися з Києва, де брали участь у зимовій сесії міжнародного фешен-проекту Український тиждень моди (UFW). У цьому році тиждень моди традиційно проходив у Мистецькому Арсеналі з 1 по 5 лютого 2020 року. Другокурсники Оксана Гірман, Анастасія Григорук, Нікіта Линок вже не вперше відвідують цей масштабний захід і кожного разу привозять нові емоції та корисний досвід. У цьому році до них долучилася Ольга Падалка, яка так само залишилася під впливом приємних вражень, здобула корисні навички, друзів і ділові контакти.

Кожного разу команда організаторів на чолі з головою оргкомітету Ukrainian Fashion Week Іриною Данилевською та генеральним продюсером Володимиром Нечипоруком дивують новизною. Особливістю лютневої сесії UFW 2021 стали орієнтація на молодих перспективних дизайнерів, залучення нових моделей, зокрема, випускників телевізійного проекту «Топ-модель по-українськи».

1index

Цьогоріч захід втілював філософію сталості та розумного споживання. У рамках тижня моди помітною подією став саміт «BE SUSTAINABLE», під час якого пройшло кілька освітніх лекцій професіоналів, майстер-класи, публічні обговорення та модні покази українських брендів, що підтримують тенденції сталої моди.

2index

Сподіваємося, що студенти Сумського державного університету, які відвідали саміт, долучаться до наукових досліджень і проектів сталого розвитку в індустрії моди. Таким чином, майбутні менеджери соціокультурної діяльності закріпили на практиці знання та навички, отримані в рамках дуального навчання з дисципліни «Галузі культурних індустрій».

3index

Валентина Опанасюк,

доцент кафедри ППСТ

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.