Дата публікації:
26 жовтня 2021
Кількість переглядів:
162
Поділитися:

Наявність спроможних до надання якісних послуг лікувальних закладів для осіб до 18 років сприяє стимулюванню молоді планувати свою життєдіяльність на Батьківщині та у такий спосіб мінімізує ризики втрати продуктивних сил через трудову міграцію за кордон.

Професор кафедри психології , політології та соціокультурних технологій Андрій Лебідь та доцент кафедри Олег Туляков взяли участь у черговому позаплановому засіданні регіональної комісії Державного фонду регіонального розвитку при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Серед питань порядку денного – перерозподіл коштів, внаслідок якого понад 8 мільйонів гривень виділено у поточному календарному році на ремонтні роботи КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди Сумської міської ради». Вказаний лікувальний заклад має вирішальне значення у частині медичного обслуговування  дітей та молоді, який забезпечує надання кваліфікованої медичної допомоги в амбулаторно-поліклінічних умовах та в стаціонарі дитячому населенню від народження до 18-річного віку включно на основі сучасних досягнень медичної науки та практики.

По характеру, об’єму та виду медичної допомоги по системі організації роботи міська дитяча лікарня є багато профільною: у її складі якої є інфекційні, педіатричні, отоларингологічні, кардіологічні, гастроентерологічні, неврологічні, дерматовенерологічні, анестезіологічні ліжка та ліжка.

Сталий розвиток лікувального закладу сприятиме ефективному медичному обслуговуванню дітей та молоді обласного центру.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.