Дата публікації:
09 листопада 2021
Кількість переглядів:
171
Поділитися:

Проблеми забезпечення якості освіти в умовах дистанційної форми навчання були розглянуті на черговому засіданні громадської ради при Сумській обласній державній адміністрації. З аналітичними доповідями виступили голова комісії з питань освіти і науки громадської  ради, професор кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету Андрій Лебідь (ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини»), а також учасниці громадської ради Наталія Горобець (ГО «Сумське громадське коло») та Олена Лук’янихіна (ГО «Асоціація регіональних ініціатив Слобожанщини»).

Від органів державної виконавчої влади у засіданні взяв участь заступник директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Юрій Харламов.

Говорили про переваги та недоліки дистанційного навчання у частині забезпечення якості. У підсумку, зокрема, була висловлена думка про доцільність утворення комунікаційного майданчика для обміну досвідом серед освітян щодо ефективності використання сервісів дистанційного навчання.

Засідання відбулося у «змішаному» режимі: частина колег взяла участь у засіданні особисто, частина – приєднавшись до зустрічі за допомогою сервісу відео телефонного зв’язку  Google meet.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.