Дата публікації:
09 листопада 2021
Кількість переглядів:
146
Поділитися:

Голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький разом з керівником апарату Ігорем Кальченком та директором департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергієм Над’ярним  зустрівся з головою громадської ради при Сумській обласній державній адміністрації Олегом Туляковим та заступником ради Сергієм Хомутінніком.

Йшлося про механізми взаємодії органів державної виконавчої влади Сумської області з громадською радою. Було поінформовано про перелік та персональний склад комісій, утворених громадською радою та шляхи їх комунікації з структурними підрозділами облдержадміністрації у контексті задач організації належної консультативно-дорадчої діяльності. Зокрема, визначені механізми спілкування, способи залучення до участі у заходах, Зокрема, голова громадської ради  Олег Туляков, крім представництва у колегії, включений до складу учасників щотижневих апаратних нарад.

Сторони обговорили способи підвищення ефективності співпраці з огляду на актуальні задачі соціально-економічного розвитку Сумської області. За результатами консультацій голів комісій з профільними заступниками буде включено відповідні пункти до плану подальшої діяльності громадської ради.   

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.