Дата публікації:
21 червня 2023
Кількість переглядів:
225
Поділитися:

21 червня відбувся успішний захист кваліфікайних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавр за освітньою програмою "Менеджмент соціокультурної діяльності".

Захист кваліфікаційних робіт - це завжи визначна подія у житті кафедри. Цього року вона не стала виключенням. Під час захистів здобувачі продемонстрували високий рівень професійної підготовки, креативне та критичне мислення, непересічні навички комунікації та підприємницький хист. 

Екзаменаційна комісія за результатами проведеного захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності (освітньої програми «Менеджмент соціокультурної діяльності») постановила присвоїти здобувачам кваліфікацію «бакалавр з менеджменту соціокультурної діяльності».

Захист кваліфікаційних робіт відбувався українською мовою та в дистанційному режимі за допомогою платформи Google Meet. Кваліфікаційні роботи виконувалися кожним здобувачем у відповідності до актуальних питань менеджменту соціокультурної діяльності та встановлених вимог щодо написання та оформлення кваліфікаційних робот. У ході захисту здобувачі продемонстрували високий рівень розуміння тематики дослідження. Роботи виконані на належному рівні, містять поряд з цитатами оригінальні власні думки, мають практичне значення.

 Колектив кафедри ППСТ щиро вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.