Дата публікації:
21 червня 2023
Кількість переглядів:
107
Поділитися:

21 червня на кафедрі ППСТ продовжено захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавр за освітньої програмою "Соціальна робота".

Сьогодні на засіданні екзаменаційної комісії №33 з атестації здобувачів вищої освіти щодо захисту кваліфікаційної роботи, була заслухані перші 7 робіт здобувачі академічної групи СР-91. В ході захистів здобувачі продемострували високий професіоналізм, тонке відчуття етичної сторони та меж роботи соціального працівника, непересічні навики комунікації, здатність до креативного мислення та навички вирішення доволі складних практичних задач.

Тематика кваліфікаційних робіт охоплювала ряд найбільш актуальних тем територіальних громад сучасної України. Коло тематики науково-практичних напрацбвань здобувачів включало: роботу з дітьми та молоддю з числа ВПО, соціальну відповідальність та соціальне партнерство, побудову відносин між державними та недержавними надавачами соціальних послуг, соціальну профілактику насильства серед підлітків, соціальне вигорання батьків дітей з особливими потребаими.

Комісія відмітила не лише високий професіоналізм та готовність здобувачів до практичної діяльності, але і яскравість, мотивованість та захоплення своєю справою.

Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.