Дата публікації:
06 липня 2023
Кількість переглядів:
139
Поділитися:

6 липня у Коворкінг-центрі СумДУ відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам освітніх програм "Менеджмент соціокультурної діяльності", "Психологія" та "Соціальна робота".

Завершення певного етапу навчання є надзвичайно важливим, складним, емоційним моментом у житті кожної людини. 2022-2023 навчальний рік був по-особливому складним: робота в режимі онлайн, робота в режимі відсутності електричної енергії та доступу до мережі Інтернет, повітряні тривоги. Разом з тим, не дивлячись на ці перешкоди, випускники кафедри ППСТ змогли не лише навчатися, але і демонструвати значні здобутки у науці, організаційній та волонтерській діяльності, суміщати роботу та навчання, тим самим підтверджуючи високий рівень професіоналізму. Значна частина випускників, окрім власне документів про освіту, були нагороджені відзнаками за особливі здобутки у позанавчальних активностях

Церемонія вручення дипломів супроводжувалася цікавими активностями від здобувачів та учасників Івент-команди СумДУ, як от: ребуси про викладачів, інтерактивні відеопрезентації студентського життя, пісні та конкурси.

Колектив кафедри ППСТ вітає своїх випускників зі здобуттям освітнього рівня бакалавра, бажає міцного здоров'я, професійних успіхів, щастя в особистому житті та миру.

Сподіваємося, що плідна співпраця буде продовжена під час здобуття освітнього ступеня магістра на ОПП нашої кафедри.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.