Дата публікації:
13 грудня 2023
Кількість переглядів:
138
Поділитися:

12 грудні на кафедрі ППСТ відбулося засідання Робочої проєктної ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності». На порядку денному стояло питання відповідності ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Стандарту вищої освіти (перший (бакалаврський рівень) вищої освіти, ступінь «бакалавр», галузь знань 02 «Культура та мистецтво», спеціальність: 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»).

Повалій Тетяна Леонідівна - гарант освітньої програми, підкреслила необхідність перевірки відповідності ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Стандарту вищої освіти. Було запропоновано перевірити відповідність ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» стандарту вищої освіти, зокрема, в частині: загальна інформація, характеристика ОП, програмні компетентності та програмні результати навчання, а також внести зміни в матрицю відповідності програмних компетентностей ОП у зв’язку із доповненням та модернізацією змісту викладання окремих компонентів освітньої програми орієнтуючись при цьому на матрицю відповідності визначених Стандартом результатів навчання та компетентностей.

Бойко Ольга Петрівна, зауважила, що ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» забезпечує досягнення всіх результатів навчання визначених у Стандарті. Загальні (ЗК1–18) та фахові компетентності (ФК19–34), передбачені освітньою програмою, також відповідають Стандарту вищої освіти і забезпечуються ОК1–ОК36

Котенко Олександр Олександрович наголосив на тому, що програмні результати, передбачені освітньою програмою, відповідають затвердженому Стандарту вищої освіти (ПРН1–19) але і наявні додаткові ПРН (20–22) які підкреслюють унікальність ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Присутні члени РПГ, до якої, окрім викладачів, входе і здобувач (Здобувачка групи КД-11 Гладенко Марія), одноголосно затвердити відповідність ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Стандарту вищої освіти та внести зміни в матрицю відповідності програмних компетентностей у зв’язку із доповненням та модернізацією змісту викладання окремих компонентів освітньої програми.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.