Дата публікації:
13 грудня 2023
Кількість переглядів:
166
Поділитися:

Учасниця наукового об’єднання «Проєктувальна діяльність event-команди» кафедри ППСТ (Ілона Охріменко, здобувачка 4 курсу освітньої програми «Менеджмент соціокультурної діяльності») разом із стейкхолдером (Яніна Полякова, тренер ГО «Дівчата») провели нетворкінг для здобувачів ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Сумського державного університету та Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д. С. Бортняньського.

Головним завданням заходу стало залучення здобувачів до інноваційного заходу «WORK EVENT TEAM» та розвитку спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності». Учасники заходу здобули нові вміння та навички з основ проєктного менеджменту сучасного ринку івент індустрії, навчилися працювати в команді та розробили і презентували проєкти з отриманої інформації (тренер – Ілона Охріменко). А також з допомогою стейкхолдера, занурились в навички ораторської майстерності на експрес-тренінгу  «Говори легко!», де молодь відчула себе ораторами початківцями і отримали практичні методи як позбутися зажимів у тілі перед виступом (тренер – Яніна Полякова).

Нетворкінг відбувався в ГО «Дівчата» м. Суми, 15 жовтня, це безпечний простір для жіночої аудиторії, де можна отримувати нові професійні навички в різних галузях, що дозволяє жінкам будь-якої вікової категорії розвиватися, здобувати комунікаційні та соціальні зв’язки. Учасники нетворкінгу, за межами організації відвідавши лише один захід, можуть реалізовувати свої проєкти та розвивати культурний простір міста, новими ідеями.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.