Дата публікації:
05 лютого 2024
Кількість переглядів:
181
Поділитися:

«Думай, перш ніж поширювати!» – це лозунг тренінгового курсу, в якому взяла участь Аліна Клюєва, студентка першого курсу ОП «Соціальна робота». Захід відбувся 29 січня – 5 лютого 2024 року в м.Прудник (Польща) в рамках програми Erasmus+ "Think before You Share - Role of Media Literacy against the wave of disinformation". Метою було зміцнення стійкості молоді через навчання інструментам і програмам, що необхідні для перевірки фактів, розпізнавання візуальної маніпуляції та  пошуку першоджерел.

Участі в цьому проєкті допомогла дізналася багато цікавої і необхідної інформації. Учасники розглядали теми медіа-літератури, фактів і фейків, фактори стійкості перед дезінформацією. Вчилися перевіряти правдивість інформації. Більшість вправ була зосереджена на роботу в команді.

Важливим і актуальним доповнення тренінгового курсу були вправи на розвиток психологічної стійкості.

Аліна говорить: «Для мене участь у цьому проєкті – це дійсно цікавий досвід. Дуже цікаво було працювати в команді над вирішенням спільних завдань. Тільки коли повернулася додому, я зрозуміла наскільки сильно змінилася за цей час. В майбутньому я планую брати участь і в інших подібних заходах».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.