Дата публікації:
22 березня 2024
Кількість переглядів:
87
Поділитися:

Доцентки кафедри ППСТ Тетяна Іванова та Валентина Опанасюк завершили навчання, пройшли супервізії та після успішного підсумкового тестування отримали сертифікати із клінічного ведення психічних розладів за програмою mhGap Всесвітньої організації охорони здоров’я.

«Надзвичайно значимою особливістю навчання є його практична орієнтованість на освоєння прикладних технік саморегуляції власного емоційного стану. Тренерська підтримка та залученість до обговорення на супервізіях дозволила розглянути практичні кейси та актуальні питання психічного здоров’я», – зазначила Т. Іванова.

Тренінг важливий із позицій правильної комунікації та емоційної підтримки людей із розладами ментального здоров’я та членів їх сімей. Знання, отримані під час навчання є особливо актуальними у стресових умовах і будуть застосовані при підготовці соціальних працівників, психологів, а також при реалізації студентських проектів здобувачами медичних спеціальностей.

Зазначимо, що навчання організоване Міжнародним медичним корпусом спільно з Міністерством охорони здоров’я України. Тренінг і супервізії провели досвідчені тренери з Інституту психіатрії МОЗ України.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.