Дата публікації:
21 березня 2024
Кількість переглядів:
51
Поділитися:

21 березня відбулась зустріч представників кафедри ППСТ (здобувачів різних спеціальностей та курсів), викладачів, в.о. завідуючої кафедри Костенко Андріани Миколаївни та членів студентського самоврядування факультету ІФСК.

Зустріч була присвячена питанню активізації студентського самоврядування в межах кафедри ППСТ з метою систематичної та структурованої роботи, яка спрямована на всебічну підтримку здобувачів усіх спеціальностей кафедри ППСТ.

В межах зустрічі відбулась робота в командах, під час якої здобувачі разом з представниками студентського самоврядування генерували варіанти відповідей на наступні питання: мета роботи студентського активу, проблеми та питання, які може вирішити студентське самоврядування, напрями діяльності та залучення до співпраці усіх представників кафедри. За результатами команди згенерували варіанти активностей: наукове менторство (щоб студенти старших курсів супроводжували перший курс у написанні наукових роботі), традиційні зустрічі з викладачами кафедри для обговорення потреб здобувачів (покращення освітнього процесу, мобільність студентів, тощо) та інші активності, які сприятимуть активізації та підтримці здобувачів освіти.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.