Дата публікації:
28 червня 2023
Кількість переглядів:
128
Поділитися:

Перемога на Всеукраїнському конкурсі проєктів громадянської дії «ДемБачення», який проходив 23-24 червня у Львові стала приємним визнанням якості підготовки здобувачів на кафедрі психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету.

Конкурс організований Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES). У ньому брали участь  випускники курсу «Демократія: від теорії до практики».

У другому турі конкурсу змагалися 10 проєктних груп з різних навчальних закладів України. Першу номінацію «Адвокація» та приз глядацьких симпатій виборола проєктна група Сумського державного університету у складі Альони Яременко та Дар’ї Лазоренко (НН Медичний інститут) із проєктом «Емоційне вигорання медичних працівників» за темою «Ментальне здоров’я». Проект підготовлений та реалізований за менторства доцента, кандидата політичних наук Валентини Опанасюк.

Сертифікат про перемогу команді СумДУ вручила професорка Гріг Берроуз, авторка та розробниця курсу «Демократія: від теорії до практики». Перемога в конкурсі дозволяє проєктній групі отримати шестимісячну менторську та ресурсну підтримку IFES. Планується масштабізувати проєкт на п’ять прикордонних міст Сумської області, які знаходяться під постійними обстрілами, а медичні працівники місцевих Центрів екстреної медичної допомоги  працюють у особливо несприятливих, стресових умовах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.