Дата публікації:
10 липня 2023
Кількість переглядів:
142
Поділитися:

У червні відбулося засідання Експертної ради роботодавців освітньої програми 052 «Політологія».

На зустрічі було представлено та обговорено особливості Освітньої програми, питання міжнародної співпраця та взаємодії із роботодавцями, а також залучення здобувачів до практикоорієнтованого навчання.

В обговоренні прийняли участь та надали пропозиції Олег Резнік (д.ю.н., проф., секретар Сумської міської ради), Оксана Ярош (д.політ.наук, проф. кафедри політології та публічного управління Волинський національний університет імені Лесі Українки), Сергій Над’ярний (Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської ОВА), Карен Агаджанов-Гонсалес (консультант з комунікацій Офісу реформ у Сумському регіональному відділенні Асоціації міст України), Максим Корнієнко (координатор коаліції громадських організацій "Сумська платформа реформ").

За результатами роботи були надані рекомендації щодо оновлення силабусів освітніх компонентів освітньо-професійної програми «Політичні технології та аналітика», зміни до розподілу аудиторного навантаження здобувачів вищої освіти, розширення баз практики, а також пропозицій щодо залучення практиків до навчального процесу.

Сумський державний університет та кафедра психології, політології та соціокультурних технологій дякує шановним експертам за співпрацю та небайдужість до якості освітньої підготовки майбутніх політологів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.