Дата публікації:
25 вересня 2023
Кількість переглядів:
153
Поділитися:

25 вересня в межах ОК 4 "Психологія та педагогіка вищої освіти зі змістовим модулем Методика викладання психології" за ОП "Організаційна психологія" для здобувачів групи ПЛ.м-31 була проведена лекція з запрошенням гостьового лектора кандидата педагогічних наук, практичного психолога 1 категорії, керівника психологічної служби Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка Ратєєвої Вікторії Олександрівни.

В межах теми "Загальна психологічна характеристика студентства як соціально-вікової групи" були розглянуті питання: Основні завдання психологічної служби ЗВО у роботі зі студентами; Особливості психодіагностичної, психотерапевтичної консультаційної та просвітницької роботи зі студентами; Конкретні методи та техніки роботи психологічної служби зі студентами.

Здобувачами заняття було сприйнято позитивно, вони проявили зацікавленість та активність. Студентами були сформульовані запитання до лекторки, та у фінальному опитуванні висловлена тепла вдячність та побажання подальшого спілкування.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.