Дата публікації:
29 вересня 2023
Кількість переглядів:
155
Поділитися:

28 вересня здобувачі спеціальності «Політологія» та члени наукового гуртка «Культура. Політика. Технології» відвідали Лабораторію віртуальної реальності СумДУ, щоб познайомитися з можливостями застосування сучасних технологій віртуальної та доповненої реальності в навчальному процесі та практичній діяльності.

У ході зустрічі керівник лабораторії Юрій Зубань розповів про технологічність застосування віртуальної реальності та продемонстрував можливості віртуальних тренажерів у навчальному процесі. Доцент кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Валентина Опанасюк акцентувала увагу на міні-кейсах застосування віртуальної та доповненої реальності у взаємодіях органів державної влади, державних установ і організацій із громадськістю, можливостях застосування технічних вирішень лабораторії для реалізації завдань, пов’язаних із політичними процесами.

Студенти-політологи отримали завдання з перевірки застосування віртуальної реальності у проєктах, розроблених на замовлення органів державної влади та місцевого самоврядування в місті Суми. Результати самостійної роботи студентів та ідеї гуртківців щодо розширення можливостей застосування віртуальної та доповненої реальності будуть розглянуті в подальшому на заняттях із дисципліни «Взаємодія органів державної влади із громадськістю» та "Аналітика в сфері міжнародної політики".

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.