Дата публікації:
28 вересня 2023
Кількість переглядів:
258
Поділитися:

28 вересня здобувачі кафедри ППСТ долучилися до зустрічі з депутатом Сергієм Дмитренком та відвідали постійну депутатську комісію з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології, спостерігали за ходом засідання.

Участь у кампанії «Молодь у місцевому врядуванні» (в межах ініціативи «Місцеві депутати. Атестація») надає можливість познайомитися з діяльністю депутатів Сумська міська рада.

Сергій Дмитренко – начальник управління комунального майна міськради, очолює депутатську комісію з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

 У відкритому спілкуванні з депутатом дізналися про його особистий досвід та шлях від активної громадської позиції до представницької влади, про права та обв’язки депутата, про те, як народний обранець комунікує з виборцями, яким чином відбувається співпраця депутатів з виконавчими органами влади, як громадянам впливати на місцеву політику, як працює інститут помічників депутатів.

Сподіваємося на продовження нашої ефективної співпраці.

 

Матеріал підготувала Юлія Смольникова, студентка СР-31

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.