Дата публікації:
05 жовтня 2023
Кількість переглядів:
117
Поділитися:

4 жовтня в межах інтегрованого курсу «Демократія: цінності, принципи, механізми» (викладач курсу – доц. Опанасюк В. В.) здобувачі спеціальності «Стоматологія» взяли участь у роботі науково-практичного круглого столу «Війна очима студентської молоді: виклики, проблеми та перспективи».

Захід організований у співпраці чотирьох університетів Одеси, Харкова та Сум. Учасники круглого столу обговорили ряд актуальних питань, зокрема, виховання студентської молоді на засадах формування суспільної єдності, національної свідомості та патріотизму, участь студентської молоді в обороні та захисті держави, волонтерство, соціально-психологічні аспекти навчання та вдосконалення навчального процесу в умовах війни, а також вектори та перспективи навчання в повоєнний період.

Учасників круглого столу від Сумського державного університету привітала завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій, професор Андріана Костенко.

Після заходу студенти СумДУ висловили бажання продовжити обговорення піднятих проблем для обміну думками, забезпечення стійкості громад та досягнення політичної стабільності в умовах війни та повоєнний період відбудови.

 

Інформаційний лист науково-практичного круглого столу «Війна очима студентської молоді : виклики, проблеми та перспективи»

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.