Дата публікації:
23 жовтня 2023
Кількість переглядів:
189
Поділитися:

У Сумському фахового коледжі економіки та торгівлі із нагоди Дня рекламіста, який відзначається 23 жовтня відбулася гостьова лекція, яку провели викладачі Сумського державного університету. Лекція стала можливою завдяки міжкафедральній співпраці та тісній взаємодії зі здобувачами коледжу в рамках роботи гуртка «Культура. Політика. Технології».

Розпочав бінарну лекцію Ярослав ЯНЕНКО, доктор наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики та філології СумДУ, практик із 15-річний досвід роботи в рекламі. У своїй частині лекції «Сучасне рекламне повідомлення» він сконцентрував увагу на характері та змістові рекламних повідомлень на різноманітних носіях – на телебаченні, у соціальних мережах, зовнішній рекламі, поліграфії тощо.

Продовження лекції «Таргетована реклама в культурній сфері та політиці» забезпечила Валентина ОПАНАСЮК, кандидат політичних наук, доцент кафедри психології політології та соціокультурних технологій СумДУ. Опираючись на досвід просування заходів на сайтах і в соціальних мережах, вона звернула увагу на перспективність таргетованої реклами, особливості її застосування в політичній сфері, а також у культурних і креативних індустріях. Орієнтуючись на аудиторію, лектор зупинилася на технологічності таргетованої реклами, ролі маркетингу в політичній рекламі, підходах, технологіях і методах просування реклами в різних галузях соціокультурної діяльності, зокрема, у видавничій справі, музиці, кіномистецтві, готельно-ресторанному бізнесі.

Здобувачі третього курсу спеціальностей «Маркетинг» та «Готельно-ресторанна справа» Сумського фахового коледжу економіки та торгівлі мали можливість поставити запитання та познайомитися з освітніми програмами, які забезпечує кафедра психології, політології та соціокультурних технологій, зокрема, «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Політичні технології та аналітика».

Зазначимо, що до лекції долучилися студенти спеціальності "Політологія", які в рамках дисципліни "Взаємодія органів державної влади з громадськістю" вивчають політичну комунікацію в соціальних мережах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.