Дата публікації:
19 грудня 2023
Кількість переглядів:
152
Поділитися:

Доктор філософських наук, професор Андрій Лебідь став переможцем Міжнародного конкурсу наукових досліджень “Slavery in the past and present”, організованого за сприяння та підтримки East European Historical Society (Washington, USA), Cherkas Global University (Washington, USA) та KAD International (Effiduase-Koforidua, Eastern Region, Ghana).

Згідно з протоколом, на конкурс були подані наукові роботи дослідників з різних країн. Оцінювання кожної конкурсної роботи здійснювалося щонайменше трьома експертами за кожним з наступних критеріїв:

  • актуальність теми;
  • оригінальність та новизна підходу;
  • володіння методами дослідження;
  • системність, цілісність та наукова обґрунтованість;
  • практична та теоретична значущість роботи;
  • якість та оригінальність презентації.

Переможці Конкурсу були визначені на підставі сумарного рейтингу оцінок членів Конкурсної комісії. Підбиття підсумків Конкурсу було приурочено до 2 грудня 2023 року - Міжнародного дня боротьби за скасування рабства, який відзначається з 1949 року. Комісія з підбиття підсумків Конкурсу високо оцінила результати наукового дослідження професора Андрія Лебідя «Концептуалізація та юридизація сучасних форм рабства та практик подібних до нього в системі міжнародних гарантій прав людини» та відібрала як одну з найкращих з-поміж багатьох інших представлених на Конкурс. За підсумками Конкурсу дослідження, що здобули перемогу, були відзначені грошовими винагородами.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.