Дата публікації:
30 січня 2024
Кількість переглядів:
433
Поділитися:

П’ятий рік поспіль чемпіоном Сумської області з класичного жиму лежачі (одна з вправ у пауерліфтінзі, важкоатлетичному виді спорту) став Олег Туляков, доцент кафедри психології, політології та соціокультурних технологій.

На цей раз було встановлено особистий рекорд (100 кг.) та вкотре отримано путівку на Чемпіонат України, який відбудеться наприкінці лютого поточного року в Коломиї (Івано-Франківська область).

Варто зауважити, що змагальна та тренувальна діяльність ведеться Олегом Туляков у зв’язку з науковим гуртком «Критичне мислення», слухачі якого є одночасно й вихованцями Олега Тулякова у спортивному залі. Важка атлетика за своєю сутністю є практикою встановлення нейро м’язового зв’язку та практикою інших форм активізації мисленнєвої діяльності людини.

На цих змаганнях разом зі своїм вчителем медалі чемпіонату області здобули три слухачі наукового гуртка «Критичне мислення», чим яскраво підтвердили, що здорове тіло є запорукою успіху особистості у вирішенні інших складних професійних та життєвих завдань. 

Колектив кафедри вітає Олега Олеговича з високими досягненнями у пауерліфтінзі, бажає подальших спортивних та професійних перемог, наснаги та успішної тренерської діяльності!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.