Дата публікації:
01 лютого 2024
Кількість переглядів:
295
Поділитися:

1 лютого в стінах Комунальної установи «Сумська гімназія №1» здобувачами-учасниками наукового об’єднання «Проєктувальна діяльність івент-команди» кафедри ППСТ був проведений профорієнтаційний захід, метою якого стало інформування майбутніх вступників про можливості, переваги та перспективи навчання за ОП «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Захід проходив у форматі командної гри, де кожній із команд були поставлені завдання по реалізації соціокультурного проєкту. Майбутні вступники із захватом виконували запропоновані завдання, розвивали командні та комунікаційні навички, мали можливість поспілкуватися із активною, креативною та надзвичайно талановитою студентською молоддю. 

Після завершення заходу, частина майбутніх вступників виявила значну зацікавленість у роботі менеджера соціокультурної діяльності та виявила бажання пов'язати своє подальше навчання за даною освітньої програмою.

Колектив кафедри хотів би висловити подяку учасниками наукового об’єднання кафедри за допомогу у організації та проведенні заходу, а також адміністрації та колективу КУ «Сумська гімназія №1» за надану можливість та активну співпрацю. 

500

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.